RSS RSS

Kitüntetések nemzeti ünnepünk, március 15. és a Víz Világnapja alkalmából

 

KITÜNTETÉSEK NEMZETI ÜNNEPÜNK, MÁRCIUS 15. ÉS A VÍZ VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL

FŐIGAZGATÓI ELISMERÉS NEMZETI ÜNNEPÜNK, MÁRCIUS 15. ALKALMÁBÓL

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója Láng István, főigazgatói elismeréseket adományozott a vízügyi ágazatban kiemelkedő munkát végzett szakemberek részére nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából.

Szakterületi érem elismerésben részesült szakterületén kiemelkedő teljesítménye méltatásaként Németh Szilvia csoportirányító, a Vízrendezési és Öntözési Osztály Geodéziai Csoportjának vezetője.

Elismerését 2022. március 17-én, az Országos Vízügyi Főigazgatóság Tanácstermében Láng István főigazgató adta át.

A VAS MEGYEI KÖZGYŰLÉS ELISMERÉSE NEMZETI ÜNNEPÜNK, MÁRCIUS 15. ALKALMÁBÓL

A Vas Megyei Közgyűlés "Gayer Gyula Emlékplakettet" adományozott Vas megye környezet- és természetvédelméért, s ezzel a lakosság életminőségének javításáért hosszú időn át végzett kimagasló tevékenységéért Katona Lászlóné, a Vízrendezési és Öntözési Osztály szakágazati vezetője és Dr. Bánhidi Péter, a Vízrendezési és Öntözési Osztály vízrendezési referense számára.

ÁLLAMI ELISMERÉSEK NEMZETI ÜNNEPÜNK, MÁRCIUS 15. ÉS A VÍZ VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL

Nemzeti ünnepünk, március 15. és a Víz Világnapja alkalmából Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr kitüntetéseket adományozott.

Nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Németh József a Közgazdasági Osztály osztályvezetője a Köz Szolgálatáért Érdemjel ezüst fokozata elismerést kapta a vízügyi igazgatás területén huzamosabb ideig végzett kiemelkedő és példamutató munkája elismeréseként.

Március 22. , a Víz Világnapja alkalmából Dr. Smolczer Teodóra, az Igazgatási és Jogi Osztály osztályvezetője Miniszteri Elismerő Oklevél, valamint főigazgatói pénzjutalom elismerésben részesült, a vízügyi ágazatban végzett kiemelkedő és példamutató munkája elismeréseként.

Igazgatóságunk minden dolgozója nevében szívből gratulálunk kitüntetésükhöz, további munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánunk!