Indul a Kis Balaton építő tábor


Idén nyáron újraéled az építő táborok hangulata a Zalaszabarban. Középiskolás diákok vesznek részt két turnusban a gyermekek számára térítésmentes programon Tábor időpontja: 2018.08.21-26., 2018.08.26-31.

A Holnapocska Táborban egyedülálló összefogás keretében első alkalommal kerül megrendezésre az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Szabadics Alapítvány támogatásával a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park közös szervezésében az első
KIS-BALATON ÉPÍTŐ TÁBOR.

A tábor szakmai felügyeletét a Nyugat - dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a Balaton - felvidéki Nemzeti Park végzi, a munkaeszközöket és munkavédelmi felszerelést a Szabadics Zrt. biztosítja a táborozóknak.

A Holnapocska tábor szellemiségének megfelelően a fókuszban ezúttal is a természet megóvása áll, a táborozók a Kis-Balaton látogatóhelyeit szépítik meg. A délelőtti foglalkozások után délutánonként az élményeké a főszerep a tábort körülvevő élményparkban.
A szervezők hangsúlyozták a munka, a család és az egészség fontosságát, a személyes kapcsolatok, a táborok közösségformáló szerepét a felgyorsult világban.

A szakma bízik abban, hogy az építő táborban megszerzett élmények sokasága pályaválasztás során is motiválja majd a diákokat.
A Szabadics Zrt. mint építőipari cég számára fontos a társadalmi felelősség vállalás, a környezettudatosságra való nevelés.

A gyermekeket a Holnapocska Tábor vadonatúj erdei jurta táborában szállásoljuk el.

SAJTÓMEGJELENÉSEK: