RSS RSS

 

A Hivatalos Értesítő 2020. évi 52. számában – 2020. szeptember 24-én – megjelent a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárságának pályázati felhívása, a 2021. évi Lampl Hugó Emlékplakett elnyerésének kezdeményezésére.

A vízügyi ágazat elismertségének növelése, az arra érdemes műszaki teljesítmény megfelelő díjazása, a vízilétesítmények korszerű módszerek alkalmazásával történő megvalósításának ösztönzése érdekében – a pályázati felhívásban szereplő feltételeket kielégítő műszaki létesítmények – vonatkozásában lehet benyújtani pályázati anyagot, a tervező és a kivitelező szakemberek tevékenységének elismerhetősége érdekében.

Az emlékplakettet egy, a pályázat benyújtásának évében vagy az azt megelőző három évben Magyarországon üzembe helyezett létesítmény tervezéséért, valamint egy, a létesítmény kivitelezéséért felelős természetes személy nyerheti el.

Az emlékplakett elnyerésére a létesítmény tervezéséért és a kivitelezéséért felelős természetes személy együttesen nyújthat be pályázatot. A pályázat többször is benyújtható. Emlékplakett ugyanazon létesítmény tervezéséért, kivitelezéséért egy alkalommal nyerhető el.

A díj átadására a 2021. március 22. Víz Világnapja alkalmából tartandó rendezvény keretében kerül sor.

A pályázati felhívás letölthető PDF formátumban: Letöltés